top-4
left
right

Waarom naar het kinderdagverblijf?

Beste kinderopvang is er voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Kinderen van 0 – 2,5 jaar spelen op onze babygroep waar ze ruimte krijgen om te bewegen en te ontdekken. Kinderen van 2,5 – 4 jaar gaan naar de peutergroep, waar ze leren om samen te spelen, te delen en om het ‘zelf te doen’. Onze pedagogisch medewerkers bieden gedurende dag activiteiten aan op basis van leeftijd en ontwikkeling van het kind.

Onze pedagogisch medewerkers staan vanaf 7.15 beschikbaar om uw kind met liefde op te vangen tot 18.15u. We hebben een ouderportaal voor ouders, in het ouderportaal kan je gemakkelijk en snel eventuele administratieve wijzingen dorgeven of aanvragen. Maar daarnaast ook leuke foto’s en een indruk krijgen van de activiteiten van je kind bij Beste kinderopvang.

Een vast dagritme 

Een vast dagritme zorgt bij jonge kinderen voor duidelijkheid, vertrouwen en ontspanning. Door momenten en overgangen gedurende de dag ook te benoemen, weten alle kinderen van Beste kinderopvang waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Binnen het dagritme besteden wij altijd veel aandacht aan de individuele behoeftes van elk kind.

Zo ziet een dag bij Beste kinderopvang eruit

07.15u Kinderen worden gebracht

09.30u De dag wordt gestart met een tafelmoment en de kinderen gaan gezamenlijk vers fruit eten/ kleintjes flesvoeding of fruithapje

10.00u Kinderen worden  verschoond of gaan naar het toilet

10.30u Kinderen krijgen een activiteit aangeboden

11.00u Samen binnen of buiten spelen

11.30u Aan tafel voor de lunch

12.00u Kinderen worden verschoond of gaan naar het toilet

12.30u Kinderen gaan slapen

15.30u Fruitmoment

16.00u Kinderen worden verschoond of gaan naar het toilet

16.30u Warme maaltijden voor kinderen tot 18 maanden

17.00u Samen binnen of buiten spelen

17.00-18.15u  Kinderen kunnen vrij spelen tot dat ze worden opgehaald

Liefdevolle omgeving

Veilig & vertrouwd

Positieve opvoeden

Soorten opvang

Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang 0-4 Jaar

Een kind uit handen geven na de geboorte dat doe je niet zomaar. Als ouder hoop je, dat je kind in een warme veilige omgeving opgevangen word. Dit hopen we dan ook echt te kunnen waarborgen… Kindjes zijn vanaf 6 weken welkom in ons kinderdagverblijf, eerst word er rustig opgebouwd met oefenen(voor het kind zoals voor de ouder) het is namelijk niet niks om je kleintje uit handen te geven! Vastigheid in leidsters is natuurlijk erg prettig, en werken daarom ook met een ‘vast gezicht’ protocol, zodat het voor het kind een vertrouwde omgeving is en blijft! 

Wil je meer weten over de KDV of BSO bij Beste Kinderopvang neem dan even contact met ons op!

Jullie zijn van harte welkom

plan een rondleiding of meld aan

Tarieven - Regulieren opvang

 • Kinderopvang (0-4) 07.15 – 18.15 = Hele dag: € 10,20 per uur
 • Extra opvang 1 dag deel: € 12,50 per uur
 • Extra opvang hele dag: €12,50

Tarief Reguliere en Verlengde opvang
In bovenstaand overzicht ziet u de verschillende uurtarieven vermeld. We hanteren een tarief, € 10,20. Voor extra opvang rekenen we €12.50 per uur. Wij bieden deze tarieven voor de verschillende vormen / tijden van opvang.

Per 01-01-2024 zijn wij genoodzaakt om per tussentijdse contractwijziging € 12,50 te berekenen.

Kindertoeslag
Als u in aanmerking komt voor kindertoeslag, ontvangt u een “korting” op de uurtarieven. Op de pagina kindertoeslag leest u hier meer over. Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op.

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

Onze buitenschoolse opvang staat in het teken van samen spelen en ontdekken. Met onze passende activiteiten voor elke leeftijdsgroep spelen wij altijd in op de ontwikkelingsfase van jouw kind.

De buitenschoolse opvang (BSO) is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze toegewijde pedagogisch medewerkers halen de kinderen na schooltijd op en brengen ze naar de BSO-locatie. Hier bieden we een huiselijk en warm nest waar kinderen kunnen ontspannen en volledig zichzelf kunnen zijn. Of ze nu graag spelen met andere kinderen of een rustig plekje zoeken om een boek te lezen, alles is mogelijk!

 

 
 
 
Ruimte om te spelen

Er is voldoende ruimte voor de kinderen om activiteiten te kiezen die op dat moment hun interesse wekken. Of het nu gaat om knutselen, spelletjes spelen, voetballen, verkleden, lezen, of gewoon vrij spelen.

Bij Beste Kinderopvang ligt de focus op buiten spelen. We hechten veel waarde aan de mogelijkheid voor kinderen om buiten te spelen, net zoals ze dat thuis zouden doen met vriendjes en vriendinnetjes.

In onze BSO streven we ernaar om letterlijk en figuurlijk ruimte te bieden aan de individuele behoeften van elk kind. We creëren een omgeving waarin elk kind zich veilig en geborgen voelt en zich door middel van spel en creativiteit optimaal kan vermaken, ontwikkelen en ontplooien. Onze pedagogisch medewerkers geven persoonlijke en oprechte aandacht aan de ontwikkeling van jouw kind!

Jullie zijn van harte welkom

Plan een rondleiding of meld aan

Openingstijden BSO Blerick

VSO: Ma-vrij: 7.15u tot 8.15u
NSO: Ma, di, do: 15.15u tot 18.15u
Woensdag- en vrijdagmiddag bij minimaal 5 aanmeldingen 12.30u tot 18.15u
Tijdens schoolvakantie’s 7.15u tot 18.15u

 
BSO Tijden
 • vóór school: vanaf 7.15 tot 8.15 uur (hier krijgen ze de kans om te ontbijten);
 • na school: vanaf 15.15 tot 18.15 uur (incl. een fruit/groente maaltijd);
 • vakantie opvang: mogelijk vanaf 7.15 tot 18.15 uur.
 
Tarieven

Wij bieden verschillende uurtarieven voor de verschillende opvang. Onderstaand is gebasseerd op 40 schoolweken:

 • normaal tarief: €9,90
 • inclusief 4 weken vakantie: € 9,26
 • inclusief 8 weken vakantie: € 9,26
 • inclusief 12 weken vakantie en studiedagen: € 9,26
 • vakantie opvang zonder BSO: € 9,26
 • voorschoolse opvang 7.15-8,15: €9,26

Per 01-01-2024 zijn wij genoodzaakt om per tussentijdse contractwijziging € 12,50 te berekenen.

Wil jij weten wat jouw kosten voor de Buitenschoolse opvang bij Beste Kinderopvang zou zijn? Gebruik dan onze rekentool!