Welkom nieuwe collega!

Bij Beste kinderopvang zijn we geregeld op zoek naar een enthousiaste en passievolle professionals om ons team te versterken. Als je een passie hebt voor het zorgen en ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling, dan willen wij jou graag ontmoeten! 

Medewerker beste kinderopvang met buitenschoolse opvang kinderen voor vacature pagina
nanny_section_07_1

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Bij Beste Kinderopvang zien wij het werken in de kinderopvang als een betekenisvolle missie, waarbij we de kans hebben om een omgeving te creëren waarin elk kind de kans krijgt om zichzelf te ontdekken en te groeien, ondersteund door liefdevolle begeleiding en aandacht voor hun individuele behoeften. Durf jij de uitdaging aan om deel uit te maken van ons toegewijde team?

Werken bijBeste Kinderopvang

Beste Kinderopvang is een creatieve en uitdagende kinderopvang, uniek in zijn soort. Onze kernwaarden vormen de basis van onze unieke kinderopvang. We streven naar professionaliteit, huiselijkheid, transparantie, creativiteit en stimulans in alles wat we doen.

Onze locaties in Venlo en Blerick bieden ouders en hun kinderen tussen de leeftijd van 6 weken en 13 jaar een veilige en vertrouwde opvangsituatie. Wij zien elk kind alsals een “rijk” kind met vele mogelijkheden en talenten: Nieuwsgierig en vol creativiteit, met eigen passies en van nature uit op contact. We leggen de nadruk op de competenties en mogelijkheden van elk kind en hechten waarde aan de stabiele band tussen het kind en de pedagogisch medewerker. We geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen wanneer ze de kans krijgen om te ontdekken en hun eigen fouten te maken. We geven kinderen ruimte, maar dit betekent niet dat we ze geen aandacht schenken. Integendeel, binnen onze visie benadrukken we het belang van warme interactie en een ondersteunende omgeving.

 

Onze visie

Bij Beste Kinderopvang werken we volgens een onderbouwde visie. Een van de belangrijkste aspecten van onze aanpak is de pedagogische benadering van onze medewerkers in hun omgang met kinderen. We benaderen kinderen met respect en liefde, waarbij we hun behoeften serieus nemen en het kind centraal stellen. Onze inspiratie halen we uit visies als die van Emmi Pikler, Thomas Gordon en Montessori. Dit vertaalt zich in een veilige, huiselijke speelomgeving waarin kinderen de vrijheid krijgen om zich te ontwikkelen. We bieden natuurlijke materialen aan en moedigen kinderen aan om met realistische voorwerpen te spelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld net als mama ‘koken’ met pollepels en pannen.

We leggen de nadruk op de competenties en mogelijkheden van elk kind en hechten waarde aan de stabiele band tussen het kind en de pedagogisch medewerker. We geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen wanneer ze de kans krijgen om te ontdekken en hun eigen fouten te maken. We geven kinderen ruimte, maar dit betekent niet dat we ze geen aandacht schenken. Integendeel, binnen onze visie benadrukken we het belang van warme interactie en een ondersteunende omgeving.

WaaromBeste Kinderopvang?

Waardevol werk

Als pedagogisch medewerker speel je een cruciale rol in de ontwikkeling en groei van kinderen, waarbij je jouw passie en talenten kunt inzetten om positieve verandering in hun leven teweeg te brengen. Waaruit jij je energie en voldoening kunt halen.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in groei & ontwikkeling, niet alleen voor de kinderen maar ook voor onze medewerkers. We bieden mogelijkheden voor training en bijscholing, zodat je je vaardigheden kunt blijven verbeteren.

Hecht team

Bij Beste Kinderopvang werk je samen met enthousiaste collega's die dezelfde passie delen. We vormen een klein maar hecht team dat elkaar ondersteunt en inspireert om het best uit jezelf te halen en de best mogelijke zorg te bieden aan de kinderen.

Bekijk onze vacatures

Bij Beste Kinderopvang is werken met kinderen meer dan alleen een baan; het is een passie. Elke dag zetten we ons in om bij te dragen aan de gelukkige, gezonde toekomst van de kinderen die we begeleiden. Als je net zo gepassioneerd bent over het werken met kinderen als wij, je de kinderopvang in je hart draagt, en graag deel wilt uitmaken van een team die dezelfde waarden deelt, kijken wij uit jou te ontmoeten.