Kinderopvang 0-4 Jaar

Een kind uit handen geven na de geboorte dat doe je niet zomaar. Als ouder hoop je, dat je kind in een warme veilige omgeving opgevangen word. Dit hopen we dan ook echt te kunnen waarborgen… Kindjes zijn vanaf 6 weken welkom in ons kinderdagverblijf, eerst word er rustig opgebouwd met oefenen(voor het kind zoals voor de ouder) het is namelijk niet niks om je kleintje uit handen te geven! Vastigheid in leidsters is natuurlijk erg prettig, en werken daarom ook met een ‘vast gezicht’ protocol, zodat het voor het kind een vertrouwde omgeving is en blijft! 

Wil je meer weten over de BSO bij Beste Kinderopvang neem dan even contact met ons op!

Jullie zijn van harte welkom

plan een rondleiding of meld aan

Tarieven - Regulieren opvang

  • Kinderopvang (0-4) 07.15 – 18.15 = Hele dag: € 9,38 per uur
  • Kinderopvang halvedag: € 9,69 (Uitsluitend en alleen indien mogelijk na overleg.)
  • Extra opvang 1 dag deel: € 11,93 per uur
  • Extra opvang hele dag: €10,47

Tarief Reguliere en Verlengde opvang
In bovenstaand overzicht ziet u de verschillende uurtarieven vermeld. We hanteren 3 tarieven, te weten  € 9,38 / € 9,69 / € 9,69. . Voor extra opvang rekenen we €10,47 / € 11,93 per uur. Wij bieden deze tarieven voor de verschillende vormen / tijden van opvang.

Kindertoeslag
Als u in aanmerking komt voor kindertoeslag, ontvangt u een “korting” op de uurtarieven. Op de pagina kindertoeslag leest u hier meer over. Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op.