Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Onze buitenschoolse opvang staat in het teken van samen spelen en ontdekken. Met onze passende activiteiten voor elke leeftijdsgroep spelen wij altijd in op de ontwikkelingsfase van jouw kind.

De buitenschoolse opvang (BSO) is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze toegewijde pedagogisch medewerkers halen de kinderen na schooltijd op en brengen ze naar de BSO-locatie. Hier bieden we een huiselijk en warm nest waar kinderen kunnen ontspannen en volledig zichzelf kunnen zijn. Of ze nu graag spelen met andere kinderen of een rustig plekje zoeken om een boek te lezen, alles is mogelijk!

Ruimte om te spelen

Er is voldoende ruimte voor de kinderen om activiteiten te kiezen die op dat moment hun interesse wekken. Of het nu gaat om knutselen, spelletjes spelen, voetballen, verkleden, lezen, of gewoon vrij spelen.

Bij Beste Kinderopvang ligt de focus op buiten spelen. We hechten veel waarde aan de mogelijkheid voor kinderen om buiten te spelen, net zoals ze dat thuis zouden doen met vriendjes en vriendinnetjes.

In onze BSO streven we ernaar om letterlijk en figuurlijk ruimte te bieden aan de individuele behoeften van elk kind. We creëren een omgeving waarin elk kind zich veilig en geborgen voelt en zich door middel van spel en creativiteit optimaal kan vermaken, ontwikkelen en ontplooien. Onze pedagogisch medewerkers geven persoonlijke en oprechte aandacht aan de ontwikkeling van jouw kind!

Jullie zijn van harte welkom

Plan een rondleiding of meld aan

Openingstijden BSO Blerick

VSO: Ma-vrij: 7.15u tot 8.15u
NSO: Ma, di, do: 15.15u tot 18.15u
Woensdag- en vrijdagmiddag bij minimaal 5 aanmeldingen 12.30u tot 18.15u
Tijdens schoolvakantie’s 7.15u tot 18.15u

BSO Tijden
  • vóór school: vanaf 7.15 tot 8.15 uur (hier krijgen ze de kans om te ontbijten);
  • na school: vanaf 15.15 tot 18.15 uur (incl. een fruit/groente maaltijd);
  • vakantie opvang: mogelijk vanaf 7.15 tot 18.15 uur.
Tarieven

Wij bieden verschillende uurtarieven voor de verschillende opvang. Onderstaand is gebasseerd op 40 schoolweken:

  • normaal tarief: €9,26
  • inclusief 2 of 4 weken vakantie: € 9,00
  • inclusief 8 weken vakantie: € 8,73
  • inclusief 12 weken vakantie en studiedagen: € 8,36
  • vakantie opvang zonder BSO: € 9,26
  • voorschoolse opvang 7.15-8,15: €9,26
Wil jij weten wat jouw kosten voor de Buitenschoolse opvang bij Beste Kinderopvang zou zijn? Gebruik dan onze rekentool!