Vacature: Pedagogisch medewerker (0-36u)

Vacature Pedagogisch medewerk(st)er

Bij Beste Kinderopvang zijn wij opzoek naar nieuwe collega's Ben jij degene die wij zoeken?

Je hebt een lieve, vriendelijke, open en respectvolle uitstraling naar kinderen. Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en kunt ze de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht. Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van beeldende vorming, drama, dans, muziek, koken en sport en spel. Je neemt dingen niet zomaar aan en je voert je werk niet uit omdat je het dat altijd zo gedaan hebt, maar je vraagt je telkens af waarom je iets doet en wat daarvan het effect is op het kind. Je gaat ervan uit dat ieder kind nieuwsgierig, leergierig en creatief is, uit is op communicatie met andere kinderen en met de groepsleiding en een interactie aangaat met de ruimte en de zich daarin bevindende materialen.

Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Eisen:

  • Heb jij een Diploma Spw 4 of een HBO diploma.
  • Heb jij een sport of creatieve opleiding gevolgd. 
  • Een geldige VOG of aangemeld bij personenregister kinderopvang
    Aantoonbare pedagogische kennis, opgedaan in werk, stage of opleiding, waarmee je in staat bent om kinderen te stimuleren en hun ontwikkeling te volgen.
  • Een goede beheersing van het Nederlands op minimaal taalniveau 3F 
    Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Een flexibele en collegiale instelling. Indien nodig zet je graag een stapje extra

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving?

Voel je je thuis in een creatieve, persoonlijke en huiselijke omgeving? Neem je je werk serieus en spreekt het werken in een klein team je aan?

Dan willen we je graag ontmoeten!

Voor deze functie bieden wij een bruto maandsalaris tussen € 2.116 en € 2.887 volgens de cao Kinderopvang schaal 6 op basis van 36-uur per week.

We nodigen je uit een sollicitatie met CV voorzien van pasfoto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v Edith Bloem

Reageren kan tot 12 april.

Gesprekken zullen plaats vinden van 22 maart tot 15 april.

*De vacaturen betreffen verschillende contracten met verschillende uren. Mogelijk met uitbreiding van uren en een eventueel vast contract in de toekomst

COPYRIGHT © 2019 BESTE KINDEROPVANG REGIO VENLO