VACATURE: Functie pedagogisch medewerk(st)er vakantiewerk

Kom jij ons team versterken?

Eisen:

  • Heb jij een Diploma Spw 4 of een HBO diploma.
  • Heb jij een sport of creatieve opleiding gevolgd. 
  • Heb jij ervaring in het werken met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Voorkeur ervaring in de kinderopvang.

 

Wat bieden wij:

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO kinderopvang. Het salaris is ingedeeld in functieschool 6 bruto maandsalaris minimaal 2047,- euro en maximaal 2793 op basis van een fulltime dienstverband.

 

Wie ben jij
Je hebt een lieve, vriendelijke, open en respectvolle uitstraling naar kinderen. Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en kunt ze de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht. Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van beeldende vorming, drama, dans, muziek, koken en sport en spel. Je neemt dingen niet zomaar aan en je voert je werk niet uit omdat je het dat altijd zo gedaan hebt, maar je vraagt je telkens af waarom je iets doet en wat daarvan het effect is op het kind. Je gaat ervan uit dat ieder kind nieuwsgierig, leergierig en creatief is, uit is op communicatie met andere kinderen en met de groepsleiding en een interactie aangaat met de ruimte en de zich daarin bevindende materialen.

Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving?

Voel je je thuis in een creatieve, persoonlijke en huiselijke omgeving? Neem je je werk serieus en spreekt het werken in een klein team je aan?

Dan willen we je graag ontmoeten!

We nodigen je uit een sollicitatie met CV voorzien van pasfoto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

COPYRIGHT © 2019 BESTE KINDEROPVANG REGIO VENLO