26 oktober: inloopochtend BSO

Op zaterdag 26 oktober organiseren wij een inloopochtend bij BSO Nieuw Stalberg. Kom kijken hoe gezellig de kids het bij ons hebben.

De deuren van onze nieuwste opvang zijn al even geopend. Maar om iedereen een kans te geven te komen kijken, organiseren we op zaterdag 26 oktober van 10 uur tot 12.30 uur een inloopochtend. U bent van harte welkom!

Onze BSO Nieuw Stalberg op de Ericaweg 6 in Venlo biedt opvang aan 23 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Een plek waar kinderen na school kunnen ontspannen, leeftijdsgenootjes ontmoeten en zelf kiezen uit een breed scala van activiteiten die binnen en buiten plaats vinden.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het aanmeldformulier op onze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via Manager Beste Kinderopvang – Edith Bloem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. m: 06 10 36 75 50

Wilt u meer weten over dit onderwerp en hoe we bij Beste Kinderopvang de opvang organiseren, neem dan contact met ons op.

COPYRIGHT © 2019 BESTE KINDEROPVANG REGIO VENLO