Buitenschoolse opvang (BSO)

Blerick 03

De bso ruimtes hebben een warme en huiselijke uitstraling. De authentiek houten vloer die ligt in de entree en basisgroep is geschuurd en gelakt.
In de basis ruimte staat een grote tafel waar kinderen gezamenlijk eten. Dit kan een fruit of een broodmaaltijd zijn. Aan de tafel kunnen de kinderen ook knutselen of samen met andere kinderen bordspellen doen. Verder worden er In de ruimte verschillende speelhoekjes gemaakt voor de jongere kinderen zoals een poppenhoek/keukenhoek een kist met verkleedspullen autohoek/ bouwhoek.

Naast de basisgroep grenst een grote keuken. De keuken wordt gebruikt door het personeel maar kan ook gebruikt worden voor bak en kook activiteiten. Naast de basisgroep kunnen de kinderen ook gebruik maken van de bovenverdieping. De bovenverdieping telt 3 kamers. De kamers krijgen allemaal een andere functie waar kinderen gebruik van mogen maken. Een gezellige "chill kamer" waar kinderen gezellig kunnen kletsen, muziek kunnen draaien en spellen kunnen doen. Er komt een bouw/spelkamer en een lees/huiswerkkamer.

In overleg met de basisschool mogen wij hun buitenruimte gebruiken. Er gaat altijd een pedagogisch medewerkster mee naar buiten. Wanneer er maar 1 pedagogisch medewerkster aanwezig is, gaan alle kinderen mee naar buiten.