Vacatures Pedagogisch medewerker

Voor onze locaties, kinderdagverblijf Stalberg en Kinderopvang Blerick zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. De vacatures betreffen contracten met verschillende uren. Mogelijk met uitbreiding van uren en een eventueel vast contract in de toekomst.

 

Heb jij een Diploma Spw 4 of een HBO diploma en heb jij ervaring in het werken met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar? Ben je beschikbaar per 1 december 2018? Dan zijn wij op zoek naar jou!

vacature beste kinderdagverblijf Venlo Blerick

WIE BEN JE?

  • Je hebt een lieve, vriendelijke, open en respectvolle uitstraling naar kinderen.
  • Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten.
  • Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en kunt ze de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht.
  • Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van beeldende vorming, drama, dans, muziek, koken en sport en spel.
  • Je neemt dingen niet zomaar aan en je voert je werk niet uit omdat je het dat altijd zo gedaan hebt, maar je vraagt je telkens af waarom je iets doet en wat daarvan het effect is op het kind.
  • Je gaat ervan uit dat ieder kind nieuwsgierig, leergierig en creatief is, uit is op communicatie met andere kinderen en met de groepsleiding en een interactie aangaat met de ruimte en de zich daarin bevindende materialen.
  • Naast een ondernemende en flexibele instelling, beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


HERKEN JE JEZELF?
Voel je je thuis in een creatieve, persoonlijke en huiselijke omgeving? Neem je je werk serieus en spreekt het werken in een klein team je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! We nodigen je graag uit een sollicitatie met CV voorzien van pasfoto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v Edith Bloem. En heb je vragen over onze organisatie, dan zijn we uiteraard ook bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.