contact met ouders

Dagopvang Baby04

De oudercontacten zijn bij onze dagverblijven heel belangrijk. Samen met ouders bespreek je de ontwikkeling van de kinderen. Wij zien wij de opvoeding van het kind deels als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Leidsters nemen iedere dag, zowel bij het brengen als halen van de kinderen de tijd om met de ouders te praten over hun kind. Zo vertelt een ouder welke veranderingen er b.v. in het voedingsschema van zijn baby zijn of wat er is voorgevallen in het weekend van hun peuter. Leidsters vertellen naast zaken over voeding en slapen dingen over de ontwikkeling van het kind, wat het kind die dag allemaal heeft gedaan, wat is opgevallen en overige bijzonderheden.

Betrokkenheid van ouders vinden wij erg belangrijk.

Op onze website en via ons ouderportaal ISY worden ouders uitgebreid geïnformeerd d.m.v. foto’s, filmpjes en korte verslagen van verschillende activiteiten. Daarnaast geven we via onze Facebookpagina Beste Kinderopvang een actueel inkijkje in onze opvang en aanverwante onderwerpen. Like onze pagina en neem af en toe eens een kijkje. We vinden het natuurlijk ook leuk om daar reacties te mogen ontvangen.