Aanmelden en plaatsing

Dagopvang dreumes03

Aanmelden kan alleen schriftelijk met het online aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u hier invullen (externe link naar Nanny4all). U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, wij zorgen dan dat u het aanmeldingsformulier en een informatie pakket krijgt thuisgestuurd. Aanmelden kan al vanaf het moment dat de zwangerschap is vastgesteld.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier krijgt u bericht of er plaats is voor uw kind op de gewenste dagen. Wanneer wij niet aan uw vraag kunnen voldoen wordt een alternatief geboden. Indien u hiermee onverhoopt niet akkoord kunt gaan, kunnen wij uw kind op een wachtlijst plaatsen voor de gewenste dagen.

Wanneer u akkoord gaat met de plaatsing krijgt u een contract thuisgestuurd. Dit contract moet minimaal 3 weken voor plaatsing ondertekend worden teruggestuurd of u kunt het formulier meenemen wanneer u op kennismakingsgesprek komt.

Eén maand voor de plaatsingsdatum neemt de mentor van uw kind contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek worden er afspraken gemaakt voor een aantal wenmomenten om zowel u als het kind alvast te laten kennen. Dit is een extra service van Beste Kinderopvang. Hiervoor worden geen kosten gerekend.

De plaatsing van uw kind is aan een aantal voorwaarden gebonden

  • De minimum afname is 2 dagdelen per week gedurende 52 weken
  • De leeftijd van uw kind is 10 weken tot 4 jaar
  • Het contract moet ondertekend zijn en retour worden gestuurd of persoonlijk worden afgegeven (minimaal 3 weken voor de plaatsing).
  • Uw kind moet voor definitieve plaatsing minimaal 2 wenmomenten hebben gehad

Wie heeft er voorrang

  • Kinderen van eigen medewerkers
  • Contract uitbreiding van een kind dat al gebruik maakt van de opvang
  • Broer of zus van een kind dat al van onze opvang gebruik maakt.
  • Afname van dagdelen in combinatie met de woensdag of vrijdag v.b: iemand die een contract afneemt voor de dinsdag en de vrijdag heeft voorrang op iemand die een contract afneemt voor de dinsdag en donderdag.