Beste kinderopvang (dagopvang)

Beste Kinder Dagopvang foto Baby

Wij nemen u mee in de wereld van het ontdekkende kind. Kleinschalig, gemoedelijk, professioneel én uniek in haar aanbod naar ouder en kind.

Door die kleinschaligheid en betrokkenheid kunnen we zorgen voor een persoonlijke, gezellige en warme sfeer. Er is bewust gekozen voor een huiselijke en sfeervolle inrichting, zodat kinderen, ouders en medewerkers zich hier al snel thuis kunnen voelen.

Een kind uit handen geven na de geboorte, dat doet u niet zomaar. Dat vraagt om vertrouwen. Wij begrijpen uw dilemma. Daarom hebben wij een uitgebreide procedure waarin we ouder en kind de gelegenheid geven te wennen aan de nieuwe situatie.

Een kinderdagverblijf waar kinderen zich prettig voelen

De omgeving is zodanig ingericht dat kinderen zich prettig en veilig genoeg voelen om snel op ontdekkingstocht kunnen gaan. Dit geldt ook voor de tuin die grenst aan het gebouw, deze geeft kinderen de gelegenheid om buiten te kunnen spelen en ook daar op ontdekking te gaan.

Natuurlijk voldoet Beste Kinderopvang aan alle kwaliteitsregels van de wet. Dit wordt ieder jaar getoetst door de GGD. De leidsters zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Hierdoor zijn zij in staat om de zorg van uw kind over te nemen terwijl u zelf aan het werk bent of met een studie bezig bent.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op